Allsvenskan nästa för Danilo?

Foto: Kent Lundqvist

Fotboll: Danilo Al-Saed som idag spelar i div.1 laget Sandvikens IF kan vara på väg för spel i Allsvenskan.

Håbo FF fostrade Danilo värvades från ESK till Sandviken i Ettan Norra inför säsongen 2021. Nu kan han vara på väg mot Allsvenskan. Efter två dagars provträning med Kalmar FF så kan chansen dyka upp.

– Jag var där 19-21 september. Jag tränade i tisdags och onsdags. Vi får se, blir nog utvärderad under hösten nu, berättar Danilo.

Vad säger du om din insats på träningarna och vad tror du om dina chanser att få ett kontrakt?

– Jag skulle nog säga helt okej. Stundtals bra och vissa stunder dåligt. Kalmar är ett spelskickligt lag så det är högt tempo. Det gick väldigt fort men fick anpassa mig. Jag vågar inte riktigt svara på den frågan, de bjöd ner mig nu 2 dagar och nu är jag tillbaka till Sandviken där mitt fokus är just nu, avslutar Danilo.

Fakta: Danilo Al-Saed
Ålder:24
Bor: Sandviken
Jobbar: Skola
Position: Mittfält
Moderklubb: Håbo FF

Lämna ett svar