Alan klar för FBK!

Foto: Kent Lundqvist

Breddar truppen – Fanna BK går som tåget i herrtrean får in ytterligare en spelare som breddar en redan bra trupp – Adrian Alan från ESK.

FBK har nu gjort klart med Adrian Alan som lämnar ESK för spel i Herrtrean.

– Jag valde FBK för att dem har startat en resa som jag känner att jag vill vara delaktig i. Med mycket glädje och ett stort driv i truppen så känner jag att det finns stora utvecklingsmöjligheter här för mig.

Vad kommer du tillföra laget och truppen?

– Jag kommer tillföra positiv energi, vinnarmentalitet och glädje, till en redan positiv atmosfär. Det känns spännande!

FBK-tränare Alexander Alan ser mycket gott i sin nya adept.

– Jag ser en kvalitetsspelare som kommer blomma ut i rätt miljö.

Vad ser och får du av din nya spelare?

– Adrian är en duktig mittfältare som är full av energi och uthållighet, kombinera det med hans spelförståelse och fantastiska passningsfot så passar han perfekt in i våran redan duktiga trupp. Vi önskar Adrian varmt välkommen till Fanna BK familjen och lycka till, avslutar FBK-tränaren.

Lämna ett svar