9:e spelaren klar för ESK!

Mittfältaren Linus Sjöberg blir ESKs nionde nyförvärv. Foto: ESK

Fotboll: Rutinerad mittfältare nästa nyförvärv för herrarna i ESK.

Nu är ytterligare ett nyförvärv klart, det nionde inför säsongen. Det är mittfältaren Linus Sjöberg. Linus, som fyller 27 år i mars, inledde sin fotbollskarriär i Franke i Västerås.

Han tog sedan steget över till Västerås SK som junior. Där hann han också med att göra matcher i A-laget i ettan. Linus värvades sedan till Östersund i Superettan, kom tillbaka till VSK igen för att sedan ta klivet till Luleå i division 1.

– Där började mina skadeproblem, säger Linus Sjöberg på klubbens hemsida. Jag fick problem med mina knän, främst då meniskskador. När jag flyttade hem till Västerås gick jag till Syrianska Kerburan. Men det var ingen fullträff. Dålig uppslutning på träningarna och ingen riktig satsning.

Läs hela intervjun här >>>

Lämna ett svar