Sista matchen med gänget slutade med förlust!

Foto: Kent Lundqvist

Fanna BK föll i sista omgången av damtvåan borta mot Forsby FF i en match med två ansikten.

Det blev en match som fick en konstig utveckling. FBK kom till start med 12 spelare och en gick sönder på uppvärmningen, utav de 11 som var kvar så hade två spelat 90 minuter redan under dagen så förutsättningarna var minst sagt svaga för möjlighet till poäng. Det syntes också under den första halvleken då hemmalaget efter 45 minuter spelat var i en 5-0 ledning.

I den andra halvleken kommer märkligt nog FBK tillbaka och reducerar också snyggt av Maja Olsson som knoppar distinkt in en hörna till 1-5. Resterande av halvleken blir jämn, men fyra olycksminuter mellan 73-74 så kan hemmalaget göra 6-1 och fastställa slutresultatet till 7-1

– En märklig match, verkligen. Jag är dock stolt över hur tjejerna reser sig och gör en sista ansträngning i andra halvlek där bland annat Emma Lavén och Elsa Wiklund gör det riktigt bra. Annars inte mycket att orda om. Nu har jag gjort min sista match som tränare och önskar klubben och laget lycka till i framtiden, säger FBK-tränaren Lennart ”Ramen” Ramstedt.

Forsby FF – Fanna BK 7-1 (5-0)

Målskytt FBK: Maja Olsson.

Publik: 32

Lämna ett svar