60 minuters tävlande gäller om man skall vinna matcher!

Foto: Kent Lundqvist

Handbollsherrarna i Bålsta gjorde en bra halvlek hemma mot tabelltrean Arlanda i Herrtreans 14:e omgång, men det räckte inte alls för att ta poäng.

Det var dock en mycket bra första del av matchen från Bålsta som stod upp och gjorde kamp av det hela.

– En match där vi gör en fantastiskt fin första halvlek. Spelar 15-15 och vill spela handboll, vill bjuda upp till kamp. Skönt att se efter senaste matchen, konstaterar Bålsta-tränaren Martin Morén.

I andra får BIF varken träff i försvaret eller anfallet. Hemmalaget gör endast 5 mål i andra och då är det svårt att vinna matcher.

– Arlanda gör det bra och vi lyckas inte komma upp i lika bra spel som i första. Blir krampaktigt i anfallet och lite för lätta mål bakåt. Ett steg i rätt riktning och vi tar med oss första delen av matchen för nästa vecka. Är tabell 3:an vi möter och bjuder upp till fin kamp i halva matchen. Ska inte ta bort något från Arlanda, de gör det bra, avslutar Morén.

Bålsta IF – Arlanda HK 20-30 (15-15)

Målskyttar,
BIF: Hugo Flörchinger 5, Felix Bergendorff 3, Jonas Åman 3, Rasmus Larsson 2, Christoffer Alm 2, Zebastian Sultán 2, Fredrik Löfgren, Daniel Sollander, Linus Falk.

Övriga resultat & tabell >>>

Lämna ett svar