27 gjorda räckte inte för FSK!

Segertåget stannade för Handbollsherrarna i Fjärdhundra som föll hemma i Herrfyran mot ett skolat Arlanda HK.

Det blev fel redan från start för FSK som fick se gästande Arlanda göra 0-4 innan hemmalaget kunde göra första målet med dryga fyra minuter spelat av matchen. Det var svårt för FSK att hitta rätt mot ett skolat Arlanda som ganska komfortabelt föra och styra den första halvleken som stannar med 11 bollar upp för gästerna.

– Matchen mot Arlanda visste vi skulle bli en jobbig match på förhand. Det vart ju inte bättre av att vi saknade 3 tongivande spelare. Matchen börjar i ett ganska högt tempo från Arlandas sida som straffar oss med våra missade avslut och tappade bollar. Vi tycker själva att 19 insläppta inte är en katastrof, berättar FSK-tränaren Mattias Ahlin.

Den andra halvleken skulle bli offensivt mycket bättre och jämnare. FSK får nu igång ett mer vägvinnande spel offensivt men det blir mer av att byta mål med Arlanda så trots 19 gjorda mål i andra halvlek så utökar Arlanda sin ledning och vinner tillslut med 13 bollar.

– Andra halvlek så får vi lättare in bollen i mål. Om det beror på att Arlanda ställer in skorna vet jag inte men vi gör en bra andra halvlek som vi bara förlorar med 2 bollar. Vi håller siffrorna nere tack bara Joel From i mål som är sjukt bra hela matchen. Markus Lindström får bättre utdelning på sitt skytte och smäller in 13 mål. Tycker att alla som var med och spelade gjorde det riktigt bra med tanke på vilka spelare vi saknade. Oskar Andersson ska ha ett stort plus som sprang och slet i alla 60 minuterna, avslutar Ahlin.

Fjärdhundra SK – Arlanda HK 27-40 (8-19)

Målskyttar FSK: Marcus Lindström 13, Marcus Hultberg 4, Mattias Ahlin 4, Oskar Andersson 2, Fredrik Hellberg 2, Christoffer Alm 2.

Publik: 45

Övriga resultat & matcher >>>

Lämna ett svar