top
logga

Länkar rugby

Samarbetspartners
Annons

SM-Semi 2:2 - ERK, herr möter Pingvin borta i Trelleborg!
Lördag 16 september 2017 06:33


Foto: Kent Lundqvist

Nu är de dags för SM-semifinal 2:2 och en direkt avgörande match vilket lag som går till SM-Final 2017.

Pingvin leder med 9 poäng inför semifinal 2, vilket är väldigt lite och kan förändras med 1 försök och en straff, eller några straffar från ERK, i början på matchen och sen är det ”hugget som stucket” vilka som orkar ta tag i resten av matchen och gå för seger.

Förra helgens match var jämn spelmässigt och efter en strulig början så vann ERK resten av matchen med 13-10. Semifinalen är som sagt inte avgjord än, men Pingvin sitter i förarsätet efter 3 stycken tighta vinster 2017 och är förhandsfavoriter!

Men om man ser till vad som hände i 7-manna SM där ERK tog SM-Guld så kan allt hända! ERK kommer att få tillbaka flera spelare efter en del småskador och spel utomlands som, tex Robin Fransson o Hannes Nylén m.fl.

I den andra SM-semifinalen har Exiles 15 poäng upp på Hammarby och det är nog för mycket för Hammarby att ta igen, Exiles får stå som favoriter i den matchen!

Annons

Damerna i Enköpings RK möter Exiles i sista allsvenska matchen i serien innan SM-semifinalen!


Foto: Kent Lundqvist

Damerna har haft en tuff match mot Exiles borta där de förlorade med 10-57 med mersmak. ERK damer har närmat sig Exiles ladies som vann SM 2016 efter flera års uppbyggnad av sitt lag. S
pelet för ERK har blivit bättre och bättre under året med vinst, sammanlagt, över Uppsala tex. Damerna kommer att få en bra ”genomkörare” mot Exiles inför slutspelet och kommer att vara väl förberedda. Jag hoppas de tar ett steg till på lördag och får till sitt ”spel” och ökar på sitt självförtroende inför resten av året.

Lycka till på lördag kl 14.00 på Korsängens Rugby Arena VÄLKOMNA!!

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064