top
logga

Länkar rugby

Samarbetspartners
Annons

SM semifinal i Enköping!
Lördag 09 september 2017 07:15


Foto: Kent Lundqvist

Enköpings RK möter Pingvin idag lördag KL 14.00 på Korsängens Rugby Arena, i första SM- SEMIFINALEN 2017!

ERK och Pingvin har mötts i två jämna seriematcher under 2017, där Pingvin dragit det längsta strået i bägge matcherna. Matcherna har varit jämna och i den första matchen, vann Pingvin med endast 3 poäng o i andra med lite mer.

Tvåan och trean möts i semifinalen där bäst placerade lag får möjligheten att avgöra hemma i andra matchen. Exiles möter Hammarby, ettan mot fyran!

ERK ställer upp med i stort sätt samma lag som spelat under hösten, förutom bl.a. Robin Fransson som är uttagen i EUROPALAGET, som spelar mot Polen i deras firande av deras 60-årsdag på lördag.

- ERK måste få defensiven att fungera och alla spelare måste sköta sin del i spelsystemet för att hålla Pingvin borta från försökslinjen!

- Vi har tränat länge på att det ska fungera och den senaste tiden har vi fått det att fungera stundtals i matcherna.

- Offensivt gäller det att undvika deras stora klunga, spela ut bollen och hålla i bollen, i lösklungorna, och sätta press på Pingvin. Då kommer också poängen för ERK, enligt Tim Johansson.

Annons

DAMERNA möter Berserkers Dam borta och bör vinna ganska enkelt mot dom!?

13:00 Stockholm Berserkers Dam - Enköping RK på Årsta. Exiles Ladies och Uppsala möts kl. 13:00 i Uppsala på Fyrisfjädern och bör sluta med en vinst för Exiles Ladies om inget speciellt händer!?

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064