top
logga

Länkar rugby

Samarbetspartners
Annons

ERK herrarna spelar hemma mot Pingvin i omstarten av Allvenskan i Rugby!
Fredag 11 augusti 2017 07:15


Foto: Kent Lundqvist

Efter sommarens otroliga 7s säsong så har fler fått ett bättre självförtroende och mer erfarenhet. 2 SM-Guld för herrarna o P18 (SM-silver för P16) och nu är det dags för omstart i Allsvenskan.

Herrarna börjar höstsäsongen mot Trelleborg, Pingvin idag lördag hemma kl.15.00 På Korsängens rugbyarena.

Efter sommarens otroliga 7s säsong så har fler fått ett bättre självförtroende och mer erfarenhet. 2 SM-Guld för herrarna o P18 (SM-silver för P16). Förhoppningsvis så har våra spelare tappat respekten för de mer erfarna lagen som Pingvin och att herrarna steppar upp nu när de märkt att vi är konkurrenskraftiga.

Herrarna har tränat bra under sommaruppehållet och träningen har steppats upp och det har varit många på träningarna under ”semestermånaden”. Det är några som dras med skador men i stort sätt är alla spelare tillgängliga.

Annons 

Nytt är att Robin Fransson har tagit över som huvudtränare med Viktor Petterson som klungtränare. Tim Johansson är också med som assisterande men tagit en större del som manager. Under sommaren har Campbell Mackenzie hjälpt till att tränat laget delvis, men han har nu rest hem till NZ igen.

Pingvin får anses som favoriter då de vunnit alla sina matcher så här långt i Allsvenskan. Bortamatchen i våras så hade ERK ledningen mot Pingvin och spelade jämnt med dem och förlorade endast med 2 poäng.

- Det finns alltid en chans att slå dem, gör vi det som vi har tränat på och håller våran gameplan så finns det stora möjligheter att ge Pingvin en tuff match idag, säger Robin Fransson.

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064