top
logga

Länkar rugby

Samarbetspartners
Annons

ERK föll stort!
Måndag 05 juni 2017 07:16


Foto: ERK

Herrmatchen i Allsvenskan mellan Exiles RFC vs ERK slutade 77-12 (41-0) där hemmalagets rutin och vikt fällde ett stort avgörande

Exiles hade minst 80% av spelet och släppte inte in ERK speciellt många gånger på sin defensiva planhalva. Matchen startade lite nervöst och ERK släppte till två stycken lite slarvigt insläppta försök innan 5 minuter spelats av matchen. Sedan rullade det på för Exiles med försök under hela matchen. De var mer samspelta och var mycket större och mer erfarna vilket avspeglade sig i matchen.

ERK kämpade på så gott de kunde men det är inte så lätt när man möter spelare som är dubbel så gamla och väger 30-40 kg mer. Ändå så försökte de unga killarna tackla så gott det gick, men i längden så blir det övermäktigt. Lite plus i ERK är att de aldrig gav upp och lyckades gör två försök till slut och Hannes Nylén sparkade in bonuskicken från ena försöket långt ute från kanten.

Några som kämpade lite extra och slet hårt var Oscar Evelyn, Oskar Proos, Tim Johansson (5p), Oliver Löfgren (5p), Albin Luthman och Johan Rådkvist.

Tills nästa match mot Hammarby hemma på lördag hoppas vi, att ERK får tillbaka lite mer tyngd i klungan och någon till i backlinjen ex: Robin Fransson som spelar Sevens Euro Tournamnet den här helgen.

Annons
 

Exiles RFC - ERK 77-12 (41-0)

Poäng,
Exiles: Jonathan Craenen 17,
Jacobus Van Niekerk 10, Leroy Van Reenen 10, Giga Khanishvili 10, Daniel Chamberlain 5, Nikorn Thamavongsa 5, Erik Sandberg 5, Francesco De Lisa 5, Oliver Sharp 5.
ERK: Tim Johansson 5p, Oliver Löfgren 5p, Hannes Nylén 2p.

Övriga resultat & tabell >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064