top
logga

Länkar rugby

Samarbetspartners
Annons

ERK spelare med Rugby Landslaget mot Litauen på Korsängen!
Lördag 06 maj 2017 10:40Sverige möter Litauen i Enköping idag lördag kl.15.00 på Korsängens Rugby Arena i Conference 1 North, Rugby Europa Cup.

Inför landskampen idag lördag har landslaget en gedigen utmaning framför oss och vi tror att vi har bra förutsättningar att få till ett resultat vi kan bli nöjda med, menar lokalsports rugbyexpert – Torbjörn ”Hästen” Johansson. 

- Nyckeln för oss är att vi har tålamod att hålla oss till matchplanen och att vi vinner de individuella utmaningarna, spelare för spelare. Vi har ett ungt och oerfaret lag som är entusiastiska och ambitiösa. Vi har alla förutsättningar att kunna leverera en god prestation och vi känner att hemmamiljön kommer att väga över matchen till vår fördel. Vi har haft goda förberedelser fram till denna match med 2 lägret och nu 3 matcher. Vi ser fram emot matchen mot Litauen som en ny möjlighet att kunna ta nästa steg i lagets utveckling.


ERK spelarna Adil Salahov 
Jim Wetterström är med i dagens möte med Litauen.                                               Foto: Kent Lundqvist

Sverige ligger på 4:e plats av 5 lag med 6 poäng och Luxemburg, som Sverige slog i höstas, ligger på sista plats med 1 p. Tjeckien leder på 14 p, Litauen och Lettland har 9 p. Vinst idag lördag kan ge ett kliv upp i tabellen.

Annons 

Sveriges tidigare resultat:

Sverige – Tjeckien 14-56,
Luxemburg - Sverige 22-26
Sverige - Lettland 9-16


 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064