top
logga

Samarbetspartners
Annons

Swedish Golf Tour!
Söndag 18 juni 2017 10:12


Foto: Kent Lundqvist

Josefin Odenring fick en skaplig start på första dagen av Swedish Golf Tourtävlingen Ulricehamns Ladies Open på Ulricehamns GK och är på en delade 6:e plats.

Det började skakigt för Josefin som gör tre raka bogeys innan det lossnar. På det 4:e hålet kommer en skön birdie som räddar upp spelet och resultatet. Avslutningen blir stabil och hon vänder hemåt med +2 på scoreboarden.

En bra och skön start på hål 10:e där Josefin gör en birdie, men sedan vinglar det till i spelet igen och det skramlar i två sura Bogeys. Nu behövs det bra avslutande spel för att vara med i racet hyggligt inför söndagens finalspel. 5 hål kvar att spel av första rundan och nu behövs det birdies för att hänga på i toppen, det kommer tre säkra par innan det Josefin snyggt och prydligt gör en birdie på det 17:e hålet som var ett korthål, par 3. Par på det avslutande 18:e hålet och +2 (73 slag) räckte till en delad 6:e plats för dagen.

- Jag hade en väldigt rolig dag på banan igår och det har även smittat av sig på min golf. Spelat va bra och väldigt stabil golf. Nöjd med dagen och ligger på en 6:e plats inför sista rundan. Ser fram emot att göra lite fler birdies idag, berättar Josefin som går ut kl.10:10 idag.

Annons 


Leder Ulricehamns Ladies Open gör Lina Boqvist från Isabergs Golfklubb på -7 (67 slag).

Se resultatlistan här >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064