top
logga

Samarbetspartners
Annons

Det lyfter för Sagström!
Fredag 16 juni 2017 07:20


Foto: Privat

Madelene Sagström visade omgående i LPGA tävlingen meijer LPGA Calssic att hon är på väg mot höga höjder i sitt spel med en 65 runda (-6) första dagen.

- Banan är kanonfin och jag kände inför första dagen att det bara var att gå ut och köra och inte ställa mig i vägen för mig själv, berättar en nöjd Sagström.

Sagström följde upp sin fantastiska avslutning på Shoprite LPGA Classic med totalt -6 med att göra om det på under första dagens spel av meijer LPGA Calssic på Blythefield CC. 13 birdies och endast en bogey på 36 hål, det vittnar om att det lossnat.

Under de första 9 hålen, hål 10 till 18 så började det bra för Sagström som rullade i en birdie redan på första hålet. Tre raka par innan det skramlade i en ny birdie på hål 14, ett korthål. Tyvärr så kommer dagens första, men också enda bogey på hål 16. Det skulle hon dock reparera med att rulla i en ny snygg birdie på sista hålet innan det vände hemåt. Två under par efter 9 hål får anses vara en helt okey score.

På hemvägen så är det en bestämd Sagström som släpper axlarna och spelet, två raka birdies senare och hon är med i toppen av resultatlistan på allvar. Nu lyfter Sagström till den nivå vi lärt känna igen, fyra raka par med mersmak och sedan kom utdelningen. Birdie på de två efterföljande hålen och ett avslutande par gav 65 slag för dagen och en imponerande 8:e plats, men bara två slag efter ledande kanadensiskan Brooke M. Hendersen och ett slag från en andra plats som delas av hela 6 spelare.

Annons 

Övriga svenskor: Dani Holmqvist 70 (-1), Caroline Hedwall 73 (+2) och Pernilla Lindberg 76 (+5).

Se höjdpunkter får första dagen  >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064