top
logga

Länkar ishockey

Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Vinst i 4-nationsturnering!
Torsdag 20 april 2017 07:50


Foto: Privat

Albert Lyckåsen var med i Sveriges Team 16 som vann 4-nationsturneringen i Tjeckien.

- Det gick betydligt bättre för laget, den här gången spelade vi verkligen som ett lag och det slutade med turneringsvinst, berättar en nöjd Lyckåsen.

Turneringen startade med mötet med Ryssland och det blev en jämn tillställning som fick avgöras på straffar och där var Ryssland starkast.

- I den här matchen gör jag min bästa match, men tyvärr så förlorar vi på straffar.

I nästa omgång skulle det bli en ny rysare mot hemmanationen – Tjeckien och även den matchen fick avgöras på straffar efter att Sverige tappat en 4-2 ledning i den tredje perioden. Sverige samlade sig dock och fick med sig extra poängen.


Foto: Privat

Inför den sista omgången mot Finland hade Sverige nu vittring på en vinst i turneringen, men då var man tvungna att vinna mot Finland som så här långt var obesegrade. Sverige gör processen kort med finnarna, ledning med 3-0 redan i den första perioden slutade med en förkrossande 5-1 seger.

Annons

Lyckåsen som nu packar upp hemma i Bålsta laddar för en försäsong och en spännande sommar innan det är iväg till Linköping på heltid för studier och hockey.

- Ja, jag kommer köra sommar-fysen själv och sedan kommer jag att vara i Linköping vid några tillfällen. Hoppas att jag kommer med på russin camper i sommar med landslaget, avslutar Lyckåsen.

 

 

 

Kommentarer  

 
0 #1 JW 2017-04-26 17:19
I mål stod Jesper Wallstedt född -02, lillebror till ESK-bekanta Jacob Redin Wallstedt.;-)
Citera
 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064