top
logga

Länkar ishockey

Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Småländskt inslag i helgens cup i Bahcohallen!
Fredag 07 april 2017 07:00Två småländska lag gästar Bahcohallen och helgens Stora Coop Cup i ishockey för U14-spelare. Det är Boro/Eksjö och Värnamo som med sitt deltagande utgör ett roligt inslag i turneringen.

Helgens Stora COOP Cup är för spelare födda 2003 och samlar totalt åtta lag och drygt 200 deltagare under två dagar. Förutom ESK och de två nämnda småländska inslagen så kommer Linköping, Tullinge, Smedjebacken/Ludvika, Järna och Vallentuna. 

- Extra kul är att vi har sammanlagt fyra tjejer med i den här turneringen, det är inte så vanligt när man kommer upp i dom här åldrarna. Då har tjejerna oftast gått över till att enbart spela damhockey, säger Håkan Hagman, som tillsammans med Jörgen Lyckman och Anders Persson står för arrangemanget med god assistans från Åsa Lyckman på kansliet.

Annons 

Cupen startar tidigt lördag morgon och spelas sedan med gruppspel ända till sent på lördag kväll. På söndagen spelas både A-och B-slutspel och helgen avrundas vid 19-tiden med den stora finalen där segrarna ska koras. Ifjol var det Färjestad som vann och ESK har två tidigare segrar i U14-cupens historia.

- Det brukar vara en hel del publik på läktarna under våra cuper, framförallt då vårt eget lag spelar. Det är jättekul och jag hoppas att många kommer ner till hallen nu under helgen också, avslutar Håkan Hagman.

Mer info om cupen, live resultat >>>

Text: ESK Hockey

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064