top
logga

Länkar innebandy

Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

EIBK Dam spelar morgon match!
Lördag 07 oktober 2017 08:20


Foto: Kent Lundqvist

Damerna i Enköpings IBK spelar i div.1 och det har man svårt att tro när man läser in dagens matchstart 10:00 borta mot IK Sirius IBK.

EIBK fick en tuff start på säsongen med hemmaförlust 2-5 i premiären mot ett bra Gävle. En av målskyttarna Louise Andersson ser just på dagens match och skönt att få igång målskytet tidigt på säsongen.

– Ja det var skönt att starta säsongen med en kasse! Jag tror detta är en match som kan sluta hur som helst beroende på vår inställning.

Vad vet ni om dagens motstånd?

– Vi vet att Sirius kommer vara ett av topplagen i serien och det skall vi använda till vår fördel. Går vi in med inställningen att vi är rädda för dem och har för mycket respekt så kommer siffrorna rinna iväg och det kommer bli en klar förlust. Men spelar vi som vi gör när vi är som bäst, fysiskt och ett riktigt bra försvarspel så har vi absolut en chans. Vi kommer gå för vinst och göra en riktigt bra insats.

Hur ser laget ut idag?

– Vi har fullt lag idag och hoppas vi pressar på dem ordentligt och spelar riktigt smart. Träningarna har vart riktigt bra i veckan, i torsdags var vi 20 spelar och rullade på riktigt bra. Hoppas vi får fart på powerplay denna match också. Vi startar matchen 10.00.

Annons 


IK Sirius IBK - Enköpings IBK 10:00 i IFU Arena A


Övriga matcher & tabell >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064