top
logga

Länkar innebandy

Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Sköna trepoäng för Lamadjurets AIBC
Onsdag 04 oktober 2017 08:24


Foto: Kent Lundqvist

Lamadjurets AIBC lyckades vända underläge 1-3 till seger med 9-5 hemma mot IBK Enhörningarna i herrtrean.

Det var ett taggat hemmalag som ville ta sina första poäng i årets herrtrea men på andra sidan stod en av seriefavoriterna IBKE.  Med knappa 10 minuter spelar av den första perioden tar Lama ledningen med 1-0 genom Joakim Johansson. Men sedan tappar hemmalaget till 1-3 innan perioden är slut.

– Vi började väldigt segt och det gjorde ju också att vi låg under med 1-3 efter första. Men i andra så får vi igång rullandet på bollen, fötterna och kunde tillslut springa slut på dem, berättar tränare John Andersson.

I den andra perioden går Lama från 1-4 till 6-4. Gästerna sprattlar till i inledningen av den tredje perioden då dem reducerar till 5-6 redan efter 23 sekunder. Lama svara dock ganska omgående med att göra 7-5 och kan till slut vinna med 9-5.

– Jag tycker att det som avgjorde var att vi var fler gubbar. Riktigt skönt med tre poäng som jag tycker vi är värda, avslutar John.

Annons

Lamadjurets AIBC – IBK Enhörningarna 9-5 (1-3, 5-1, 3-1)

Målskyttar LAIBC: Ludwig Pettersson 2, Dennis Eriksson Brown 2, Jesper Kaisäter 2, Joakim Johansson, Max Gustafsson, Casper Hjärtqvist.

Övriga resultat & tabell >>>

 

 

 

Kommentarer  

 
+1 #1 Innrbandy 2017-10-06 07:02
Hade inte Lamadjuret vunnit mot ett Enhörningarna med 1 avbytare själva matchen, ingen avbytare andra halvan och en utespelare i mål så hade det varit lite sådär.

Tråkigt att många lag i 3an har ställt upp med så få spelare i inledningen. Hoppas på bättring där.

Kul med ett till derby i helgen, jag håller mina tummar för djuren!
Citera
 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064