top
logga

Länkar innebandy

Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Förlust i premiären för EIBK damer
Måndag 02 oktober 2017 07:00


Foto: Kent Lundqvist

Gävle visade sig vara snäppet bättre än Enköping och förlusten skrevs till 2-5. -Vi tappade matchen i andra perioden. berättar Kaj Söder, tränare EIBK.

Enköping inleder bäst och det tar bara 46 sekunder innan Fanny Schenning hittar rätt och ger hemmalaget ledningen med 1-0.

Hemmalaget håller ställningarna bra och skapar även en del chanser, men kan inte få in bollen igen i första. Istället är det Gävle som kan kvittera efter 9.10.

I andra perioden tappade Enköping spelet och tillät motståndarna att göra tre mål och underläge 1-4 inför sista perioden.

Precis som i första är det hemmalaget som gör första målet. Louise Andersson reducerar till 2-4 och liten kontakt igen.

Det ändrade Gävle på ganska omgående. Bara 46 sekunder efter lyckas man komma loss och göra 2-5. Ett resultat som står sig matchen ut.

-Jag tycker vi gör en godkänd insats. Om man får säga så när man förlorat. Vi mötte ett bättre lag idag. Första och tredje perioden gör vi bra. Det är i andra perioden vi tappar matchen.

-I tredje valde vi att sätta högre press och chansa lite mer. Det blev lite mer ”raggarbandy” där bägge lagen hade chanser. Vi hade två stolpträffar under matchen. Så vi var inte helt borta. avslutar Kaj.

EIBK-Gävle 2-5 (1-1, 0-3, 1-1)
 

Mål EIBK: Fanny Schenning 1, Louise Andersson 1
Mål Gävle: Maja Johannesson 2, Felicia Jussi 1, Julia Karström 1, Emelia Landin 1.

 

 

För tabell och övriga resultat klicka här >>>>

 

 

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064