top
logga

Länkar innebandy

Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Förlust i första kvalomgången!
Fredag 31 mars 2017 08:20


Foto: Kent Lundqvist

Lamadjurets AIBC som kvalar för ett nytt kontrakt i herrarnas div.3 fick inteckna en förlust i första omgången borta mot Midas IBK med 5-10.

LAIBC stod upp bra i halva den första kvalmatchen borta mot MIBK. I den första perioden var det ställningskrig i 8 minuter innan matchen exploderade i en målorgie, 3 mål på en dryg minut fördelat 1-2.  Innan perioden var slut skulle dock hemmalaget vända på steken. Kvittering till 2-2 i spel fem mot fyra och sedan ett ledningsmål innan periodvilan.

Den andra perioden var bara 57 sekunder gammal när Patrik Rämström kvitterar till 3-3. Samme Rämström skulle också ge LAIBC ledningen på nytt med sitt tredje mål i matchen. LAIBC skulle dock ge tillbaka initiativet i matchen då man släpper till 3 mål till i perioden varav två var i spel fem mot fyra.

När MIBK utökar sin ledning till 8-4 tidigt i den tredje och sista perioden var matchen över.                 

- Matchen var inge vidare från våran del! Vi börja bra men sen så körde vi fast ordentligt. Vi drar på oss onödiga utvisningar som dem gör mål på sen så jobbar vi inte för varandra, tar inte de där extra jobbet. Jag tror vi kan ha varit för övertända. Men nu är det bara att glömma denna match och ladda om till de två sista för det är bara vinst som gäller om vi ska klara nytt kontrakt, berättar tränare John Andersson.

Annons 

Midas IBK – Lamadjurets AIBC 10-5 (3-2, 3-2, 4-1)
Skott: 45-20 (18-7, 16-5, 11-8)

Målskyttar LAIBC: Patrik Rämström 3, Jesper Kaisäter, Ludde Pettersson.

Övriga matcher & tabell >>>

 

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064