top
logga

Länkar innebandy

Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

EIBK har en semifinal inom räckhåll!
Torsdag 30 mars 2017 08:00


Foto: Kent Lundqvist

Damerna i Enköpings IBK spelar DM och har efter första speldagen fortsatt chansen att ni semifinalspel.

Gruppspelet i DM för EIBK inleddes med två tighta matcher som tyvärr bara inbringade 1 poäng, med mersmak. Den första matchen var mot Storvreta IBK och EIBK spelar bra och tar också ledningen med 1–0 i matchen genom Louise Andersson framspelad av Ida Nyholm. Samme Andersson ger även EIBK ledningen med 2–1 i den andra perioden men sedan tappar EIBK till underläge med 2–3. 

- Det var riktigt surt. Ett mål är bland annat när domaren står och pratar med vår målvakt Thilda Olsson när dem har slår ett frislag, den va riktigt sur, berättar tvåmålsskytten – Andersson.

EIBK samlar sig dock och kan kvittera till 3–3 genom Fanny Schenning med 30 sekunder kvar av matchen.

- Vi kämpar ju på, tyvärr så fick vi inte med oss 3 poäng som vi borde ha fått, tycker vi var det bättre laget ändå!

I den andra matchen visste man på förhand att det skulle bli tuffare mot Sirius som har gått igenom två raka serier utan en enda förlust och spelar from nästa säsong i div.1.

- Det är gamla elitspelare, så vi visste att det skulle bli riktigt mycket försvar i den matchen. Vi hade lite koll på hur dom ville spela och tycker vi stod upp riktigt bra, dom har bollen nästan hela tiden men vi spelar riktigt bra försvarsspel, vi har några bollar som vi kanske borde gjort mål på.

Med några minuter kvar är det 1–1, målet gjort av Andersson och Sirius pressar på hårt för ett avgörande.

- Vi står nästan med 5 spelare framför eget mål. Med 1 sekund kvar av matchen så rullar bollen in i mål, det var riktigt surt då jag tycker vi förtjänar att spela oavgjort! Isabelle Synnerlöv från flicklaget gör en riktigt bra match! På fredag möter vi Alunda och Hagunda som hamnade högt upp i våra serier, men det är en rolig utmaning och vi ska göra allt för att spela semifinal på måndag, avslutar Andersson.

Annons 


Övriga resultat och aktuell tabell >>>

 

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064