top
logga

Annons
Annons
Annons

Länkar handboll

Samarbetspartners
Annons

Trött inledning fällde EHS!
Tisdag 10 oktober 2017 07:45


Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HS förlorade andra omgången i div.2 borta mot Bollstanäs SK som tidigt avgjorde tillställningen och vann tillslut med hela 26-14 (15-4).

EHS var inte alls med när bortamatchen mot BSK startade och fick lida för det hela matchen. Laget lyckades inte göra sitt första mål förrän det spelats nästan 10 minuter. I halvtid är det hela 15-4 till hemmalaget och matchen var såklart redan över.

I andra halvlek så spottar EHS upp sig en smula och mäktar med 10 mål men det räcker inte långt mot BSK som vinner med hela 26-14.

– Vi var inte där när domaren blåste igång matchen, ändå var det de som vi har pratat om hela veckan. Vi gjorde inte många rätt i första halvlek. I andra börjar vi få igång anfallsspelet och fick tag på det i försvaret. Adeline Merborn var den som var bäst idag, även ett plus till kämpande Nathalie Goro och Fiona Wallén, säger tränare Håkan Axeen.

Annons 

Bollstanäs SK - Enköpings HS 26-14 (15-4)

Målskyttar EHF: Adeline Merborn 3, Nathalie Goro 3, Fiona Wallén 3, Alice Askebro 2, Kajsa Phil, Sarah Westerberg, Maja Hansson.

Övriga resultat & tabell >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064