top
logga

Annons
Annons
Annons

Länkar handboll

Samarbetspartners
Annons

Tredje raka för EHF!
Tisdag 10 oktober 2017 07:15


Foto: Kent Lundqvist

Herrjuniorerna i Enköpings HF fortsätter att övertyga och nu var det Täby HBK som fick se sig besegrade med 21-30 (12-15) på hemmaplan.

 – Ah det känns såklart bra, särskilt när vi med juniorlaget i år match för match ställer helt olika lag på banan, säger tränare Rickard Bäcklin som fortsätter:

- Skulle nog vilja påstå att det var varje enskild spelares handbollsgrundutbildning, och ork, som gjorde att vi vann - mer än ett jättemycket bättre kollektivt spel. Dock ska sägas att vi i perioder visar upp ett skapligt kollektivt försvarsspel, och är i stunder fyndiga framåt.

EHF spelar många spelare på ovana positioner, och ställer om försvarsspel fram och tillbaka, men över tid löser dem upp många knutar.

– Vi blir lite straffade i perioder av en skicklig M6 i Täby, med hjälp av sin M9:a, men när vi tillslut kommer tillrätta med de problemen kan vi så sakta kliva ifrån i protokollet, berättar Rickard.

EHF har två nya debutanter i form av en -01:a (Frej Alm) och en 02:a (Kalle Schelin), och bägge hävdar sig och får också stå med i protokollet som målskyttar.

– Det är ju precis i sin ordning, vilket är glädjande. P16 spelade USM och några av spelarna deltog i div.1-matchen mot Uppsala, vilket gör att vi fick förhålla coachningen efter det. Bra kvitto att vi då kan hålla ihop det så pass som vi ändå gör, menar Rickard som summerar:

- Målet är alltid utveckling över tid, och kan vi spela oss till en bra seedning inför omlottningen av J-serierna i november, så är det jätteskoj, och visar på att vi kan fortsätta jobba på i vardagen på inslagen väg. Habil insats från alla inblandade, men såklart måste en på stark frammarsch i sin handboll, med 10 nya mål igår, Mattias Johansson (-01) lyftas lite extra på hatten för!

Annons 


Täby HBK - Enköpings HF 21-30 (12-15)

Målskyttar,
EHF: Mathias Johansson 10, Anton Lindblom 5, Albin Sköld 4, Albin Sandell 3, Kalle Schelin 2, Alexander Dujlo 2, Max Rydstedt, Anton Sörman, Frej Alm, David Mellberg.

Övriga resultat & tabell >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064