top
logga

Annons
Annons
Annons

Länkar handboll

Samarbetspartners
Annons

Tekniska fel fällde EHF damer hemma mot Boden
Måndag 09 oktober 2017 07:15


Foto: Lasse Andersson

Det var två lag som setts spela bättre som drabbade samman i Idrottshuset. Boden var minst dåliga och kunde vinna 17-19. -Vi gör nånstans kring 28 tekniska fel idag. förklarar en upprörd Ken Hornö, EHF.

Nä, det var verkligen inget skönspel vi fick se när damerna tog sig an Boden. Däremot bjöds vi på spänning. Från början till slut var det nagelbitning som gällde.


Foto: Lasse Andersson

EHF ledde med 2-0 i inledningen, men sen blev det en jämn historia. Boden skytte ställde till problem för Enköpings försvar.


Foto: Lasse Andersson 

Enköping lyckades bara göra två mål under första halvleks sista tjugo minuter. Som tur var så var inte gästerna heller så heta.

Lagen följdes åt fram till det var ca fem minuter kvar av halvleken då Boden gjorde ett litet miniryck och kunde gå till pausvila i ledning 7-9.


Foto: Lasse Andersson

I andra halvleks inledning fick hemmalaget kontakt igen till 9-9, men slarvade sen och Boden kunde gå ifrån igen till 9-11.

Nu vaknade Frida Haraldsson till ordentligt och krigade in mål. Tillsammans med Elin Bergstens fina räddningar höll sig EHF kvar i matchen. Elin stoppade tre raka anfall för gästerna.


Foto: Lasse Andersson

EHF kunde kämpa sig ifatt till 16-16, sedan bjöd man Boden på två mål och det var uppförsbacke igen. Det blev lite kontakt i matchens slutskede när hemmalaget reducerade till 17-18 med 1 minut och 10 sekunder kvar.


Foto: Lasse Andersson

Boden avgjorde matchen med 26 sekunder kvar när man fick in 17-19 och EHF fick inkassera sin andra raka förlust. Inte den start på säsongen som Enköping räknat med.

-Vi har haft för dåliga träningar med för dålig närvaro de senaste veckorna. Det har bara varit bra senaste veckan.

-Idag såg det ändå bättre ut än i förra matchen, men som jag sa tidigare. Alldeles för många tekniska fel idag. Det positiva är att försvaret såg i alla fall bättre ut idag.

EHF-Boden 17-19 (7-9)

Mål EHF: Frida Haraldsson 4, Amanda Gustavsson 4, Isa Ekström 3, Elice Holmberg 3, Sofia Hillerstig 1, Felicia Axén 1, Marlene Lindström 1.

Till tabell och övriga resultat >>>>

 

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064