top
logga

Annons
Annons
Annons

Länkar handboll

Samarbetspartners
Annons

EHF fortsätter vinna!
Onsdag 04 oktober 2017 08:06


Foto: Kent Lundqvist

Herrjuniorerna i Enköpings HF vann komfortabelt och ganska enkelt borta mot Uppsala HK som besegrades med 34-20 (14-9).

– Vi gör det vi tränar på och det behövdes inte så värst jättemycket mer än lite detaljstyrning, resten skötte grabbarna bra själva, berättar tränare Rickard Bäcklin.

EHF har ett habilt målvaktsspel, står hyfsat organiserat bakåt och kan på så vis tvinga Uppsala till tekniska fel, svåra avslut och ibland också sno bollen i Uppsala-spelen för egna omställningar.

När EHF får spela uppställt är dem i attack i alla ytor av banan och får på så vis mål på samtliga utespelare.

– Utan att göra taktiska dispositioner för att få till det, och belastar Uppsala hårt vilket vi vinner på över tid, särskilt när vi dessutom själva vet att vi har en bra försäsong i ryggen och är starka. Klart matchavgörande är en fantastisk start av andra halvlek där det är proppen ur, ordentligt, och med besked. Vi gör 8-0 i den perioden.

Hur vill du summera matchen?

– Det är glädjande att vi visar på vad vi kan - när vi mönstrar ett lag med 6st -01:or (varav 3 gör J-debut) och 2st nya från Sala HF (en -97:a och en -99:a), som inte gör bort sig, och visar att även de tagit till sig av det vi sliter med i veckorna. Plus i kanten på Mattias Johansson som är företagsam och smart i både sitt eget, som det kollektiva spelet, avslutar Rickard.

Annons 


Uppsala HK - Enköpings HF 34 -20 (14-9)

Målskyttar,
EHF: Mathias Johansson 7, Anton Lindblom 6, Max Österman 5, Albin Sköld 4, Jakob Grönlund 3, Filip Tapper 3, William Klingvall 3, Anton Sörman, Alexander Dujlo, Max Rydstedt.

Övriga resultat & tabell >>>

 

 


 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064