top
logga

Annons
Annons
Annons

Länkar handboll

Samarbetspartners
Annons

Sekunddrama när EHS föll!
Tisdag 03 oktober 2017 06:45


Lovisa Skagerlind 6 mål i premiären med EHS.                                                                                                         Foto: Kent Lundqvist

Nykomlingen i div.2 - Enköpings HS förlorade premiären hemma mot HK Ceres med 22-23 (12-12) där avgörandet kom i slutsekunden.

EHS förde matchen i stort sätt hela tiden i första halvleken och leder med 1,2 eller 3 bollar.

– Vi tappade lite i slutet på första, så halvtidsresultatet var 12-12, berättar tränare Håkan Axeen.

I andra halvlek drar EHS ifrån igen och leder hela halvleken vilket tvingar gästande Ceres att gå på ett tvåpunktsspel. Det står 22-22 och Ceres har bollen i slutsekunderna.

– Vi klarar av det bra med deras punktande, men de får ett frikast som är det sista som händer i matchen, tyvärr så går bollen in precis under ribban och förlusten är ett faktum, berättar Håkan som summerar:

- Vi förlorar denna premiärmatch för att vi tar många felbeslut i slutet på matchen och det beror på orutin, vi har ju i stort sätt bara första och andra års juniorer. Och för att få rutin så behöver vi spela fler sådan här matcher. I stort sätt så är jag nöjd med matchen och med tanke på att Ceres var tvungen att punkta våra två bästa spelare för dagen.

Annons 

Enköpings HS – HK Ceres 22-23 (12-12)

Målskyttar EHF: Adeline Merborn 6, Lovisa Skagerlind 6, Kajsa Phil 3, Alice Askebro 3, Nathalie Goro 2, Fiona Wallén, Sarah Westerberg..

Övriga resultat & tabell >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064