top
logga

Annons
Annons
Annons

Länkar handboll

Samarbetspartners
Annons

Framgång föder framgång!
Tisdag 09 maj 2017 08:30


Emma Ingvarsson får chansen att mäta sig med de allra bästa i Sverige.                                                              Foto: Kent Lundqvist

Det står nu klart att Enköpings HF tappar sin spelmotor Emma Ingvarsson som vänder hem till Västerås för spel i Elitserien med sin moderklubb - VästeråsIrsta HF.

Efter en strålande säsong och ett spel som starkt bidragit till de framgångar EHF haft under ett par år får nu den stora liraren – Emma Ingvarsson chansen att mäta sig med de allra bästa i Sverige då hon värvas till SHE och spel i moderklubben VIHF.

Frenne Båverud (Sportchef och Huvudtränare i VIHF) säger så här om rekryteringen.Foto: VIHF

- Emma har varit drivande i Enköpings division ett lag i flera år och vill nu utmana sig på en högre nivå. Med sin spelskicklighet, sitt driv och sin orädda stil kommer hon att bidra till att truppen blir starkare. Att hon dessutom har ett hjärta i föreningen sedan tidigare och är bekant med flera av spelarna gör att hon snabbare kommer att kunna bidra på som utanför planen.

Emma själv berättar att det var ett enkelt beslut att ta.

- Jag fick kontakten för ungefär 2 veckor sedan, det gick väldigt snabbt. Ett sånt här erbjudande går inte att tacka nej till, tror ingen av oss skulle göra det. Det är helt klart en dröm som blir sann.

Annons 

Hur skulle du vilja summera din tid i Enköping?

- Jag tar med mig så mycket från Enköping. Det är tjejernas förtjänst att det här ens är möjligt, de har gjort mig till en bättre handbollsspelare och jag kommer aldrig kunna tacka dem nog för det. De har fått något inom mig att växa och bli något stort där jag vill mer med mitt handbollsliv och nu har jag fått chansen till det vilket är helt fantastiskt. De tre åren i Enköping har varit blandade, jag hade en otroligt tuff första säsong där jag inte alls var mig själv och inte klarade av att vända det hela. Jag fick i slutet av den säsongen en sten av en i laget, och där hon tillsammans med mig menade på att det är dags att vända på stenen, vänd sida, ta fram den jag egentligen är. Efter det så har jag fullkomligt varit mig själv och lyckats blomma ännu mer tack vare tjejerna. Jag har fått uppleva ett allsvenskakval vilket är en stor merit. Jag är så glad och tacksam för allt som Enköping har gjort för mig, alla tjejer, tränare, supportrar och allt runt omkring. Hade det inte varit för Enköping så hade jag inte stått här idag. Jag kommer verkligen sakna att bära den rödsvarta tröjan, avslutar Emma.

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064