top
logga

Annons
Annons
Annons

Länkar handboll

Samarbetspartners
Annons

Framtida handbollslöften på Riksläger!
Onsdag 26 april 2017 07:13


Anton Lindblom en av traktens framtidslöften i handboll.
                                                                                                Foto: Privat

Traktens handboll fortsätter att leverera framtidslöften och det var hela 7 spelare (3 killar & 4 tjejer) på ett första landslagsläger-Riksläger 1 i Halmstad för ungdomar födda 2001.

Efter Sverige Cupen 2016 för Upplandslaget, som är ett första steg i att få chansen att visa upp sig för respektive förbundskapten, Niklas Harris (F) och Dennis Sandberg (P).

Det var hela 7 spelare från trakten som gjorde så bra ifrån sig så att de blev kallade till Riksläger 1 i Halmstad:
Anton Lindblom, Max Österman och Filip Tapper från Enköpings HF. Sandra Åkerman klar för EHF s2017/18, Nathalie Stjernberg & Ida Schaffer boendes i Bålsta men spelar för Rosersbergs IK och Linnea Olofsson Bålsta IF.

- Jag tycker det gick ganska bra, det är en rolig upplevelse att få träna med några av Sveriges bästa 01:or. Det är alltid kul att få möjlighet att spela bra handboll. Vi får se hur det går i fortsättningen, skulle jag gå vidare till steg 2 så vore det jättekul men det är inte hela världen om det inte skulle bli så.
  Vi har ett bra lag i Enköping och Anders Skogäng är en mycket bra tränare så jag känner att jag får en bra utveckling i klubblaget. Men självklart vill jag fortsätta Riks-resan, berättar Anton Lindblom.

Annons 

Ida Schaffer som satsar hårt på sin handboll tränar numera till vardags i Rosersbergs IK och skall gå på handbollsgymnasiet i Märsta till hösten fick en olycklig start på lägret.

- Jag såg fram emot det här lägret jättemycket, men skadade mig redan under den första dagen. Testerna gick väl helt okej, Cooper Test var väl det enda som gick väldigt bra, berättar Ida.

Dryga 60 killar och 60 tjejer från hela Sverige var kallade och det var träning i dagarna fyra med allt från praktik, teori, fystester och internmatcher. Lägret avslutades med en All star-match, men där lyckades tyvärr ingen av de lokala spelarna slå sig in.

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064