top
logga

Annons
Annons
Annons

Länkar handboll

Samarbetspartners
Annons

Handbollsprofil lägger skorna på hyllan!
Måndag 24 april 2017 12:00


Rebecca Strand väljer att lägga skorna på hyllan efter en kanonsäsong.                                                            Foto: Kent Lundqvist

Efter ett noga begrundande har handbollsprofilen Rebecca Strand bestämt sig för att lägga skorna på hyllan efter en bra säsong i sin moderklubb Enköpings HF.

Vi har lärt känna henne som en stor profil vart hon än varit, på träning, på match utanför handbollen. När man än träffat Rebecca så har vi mötts av en stor portion värme, närvaro och engagemang. Det har tagit henne till de höjder hon visat under den gångna säsongen som en stor spelare och hon var starkt bidragit till att laget tog sig till det allsvenska kvalspelet.

- Det är med stor glädje jag tittar tillbaka på den gångna säsongen, där laget gjort enorm utveckling både som lag och på individnivå, jag har nog gjort min bästa säsong någonsin och utvecklas något så enormt. Dock har jag nu tagit beslutet om att lägga av. Jag hade bestämt mig för det redan innan säsongen började, att detta skulle bli min sista. Det klart att jag kommer sakna handbollen och det klart att jag kommer sakna laget, men det är ett beslut som grundar sig i en känsla av tidsbrist och en känsla av att "ha gjort sitt". Handbollen har gett mig så mycket och jag väljer att sluta när det egentligen är som roligast, för att jag alltid vill bära med mig just det här: handboll, som världens roligaste minne, berättar Rebecca om sitt beslut.

 

 

 

 

Kommentarer  

 
+2 #2 Lasse Andersson 2017-04-24 18:31
Tack för allt Rebecca. Lycka till med allt.
Citera
 
 
+2 #1 Supporter 2017-04-24 14:03
Åh va tråkigt för oss!! Men lycka till med va du vill göra. :-)
Citera
 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064