top
logga

Annons
Annons
Annons

Länkar handboll

Samarbetspartners
Annons

All IN gäller!
Måndag 17 april 2017 06:43


Foto: Kent Lundqvist

Idag är det ALL IN som gäller handbollsdamerna i Enköpings HF som spelar borta i den andra matchen i den Allsvenska kvalserien mot OV Helsingborg.

Det är få förunnat att få spela de stora matcherna men idag gör damerna i EHF det, borta mot OV och det kommer bli en tuff uppgift. Förutsättningarna är enkla, vinst med minst en boll är ett måste för att ta denna kvalserie till en tredje och avgörande match.

- Stämningen är bra och modet lika så. Vi har tittat och pratat igenom vad som vi skall göra annorlunda nästa match. Vi måste gå mera mot mål och utnyttja våra kanter på ett bättre sett. Även vara snabbare i inställningarna åt båda håll. Vi blev lite för stillastående sist, berättar tränare Ken Hornö.

Hur har veckans förberedelser varit och är det några ändringar i laget?

- Veckan har varit bra och vi avslutade med en träning under lördagen för att jobba igenom anfallsspelet lite till. Rebecca Strand kommer inte att vara med och in kommer istället Elice Holmberg.

I hemmalägret har man haft en bra vecka och OV tränaren Alexandra Möller ser fram emot en ny handbollsfest i Idrottens hus.


OV tränaren Alexandra Möller har förberett sitt lag "som vanligt" och ser fram emot en ny handbollsfest.  Foto: Kent Lundqvist

- Vi kom tillbaka från Enköping 04:00 på måndag morgon, så vi ställde in måndagens kollektiva träning. Under tisdagen körde vi på igen med mycket fart och fläkt.  Laget ser fram emot matchen idag och vi är minst lika laddade som senast. Vi vet att vi är favoriter, men kommer absolut inte underskatta Enköping. Vi har förberett oss på samma sätt som vi gör inför alla matcher, med videoanalys av våra motståndare.

- Inramningen i Enköping var helt fantastisk med fulla läktare och hängiven publik. Vi brukar inte vara bortskämda med en sådan uppslutning, men det är bara att hoppas att helsingborgarna hittar till Idrottens hus idag, avslutar Möller.

Annons

OV Helsingborg vs Enköpings HF 14:00 i Idrottens hus.

Läs också:
Allt om första matchen >>>
Målkoden >>>


En eventuell tredje och avgörande match spelas lördag den 22/4 kl.14:00 i Helsingborg. Vinnaren i kvalserien är klara för spel i Allsvenskan s2017/18.

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064