top
logga

Annons
Annons
Annons

Länkar handboll

Samarbetspartners
Annons

Målkoden måste knäckas!
Söndag 16 april 2017 06:48


Foto: Kent Lundqvist

Enköpings HF har allt att vinna i returen borta mot OC Helsingborg, men för att göra det måste man knäcka målkoden.

OV som vann den första matchen i kvalserien till Allsvenska med 24-14 i Enköping får fortsatt gälla som favoriter, men EHF har långt ifrån lagt givit upp detta. Den offensiva målkoden är det som kommer fälla avgörandet, den måste knäckas om EHF skall kunna ta detta till en tredje och avgörande match.

14 gjorda mål i det första mötet håller inte för seger på denna nivå och i min analys i Eftersnack i veckan lade jag en möjlig kod. Kantspelarna fick en del konstruktiv kritik och jag frågade en av de spelare som under säsongen absolut varit en av de bästa – Isa Ekström om hur hon ser på det.


Foto: Kent Lundqvist

-
Jag kan hålla med delvis, dock tycker jag vi försökte göra saker på kanterna men vi höll oss väldigt centrerat på 9 meter så vi hade svårt att spela ut till kanterna. Vi gick inte fullt på 9 meter alla gånger och gick inte i det breda läget vilket gör det att det som sagt blir mer centrerat, men detta har vi tränat på i veckan. Returen på måndag kommer bli spännande, vi är revanschsugna då vi spelade riktigt bra under första halvleken så vi vet vad vi kan. Vi kommer ge allt, vi har inget att förlora!

Annons 

Mer inför returen i den allsvenska kvalserien här på Lokalsport imorgon måndag.

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064