top
logga

Länkar golf

Annons
Annons
Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Madelene Sagström med i toppen!
Torsdag 28 september 2017 07:42


Foto: Privat

Nya Zeeland står på schemat för världsspelaren från Enköping – Madelene Sagström som gick runt första rundan på LPGA tävlingen – Mckayson New Zealand Women´s Open I Auckland på 68 slag (-4).

Madelene har varit på plats hela veckan och spelat in sig på Windross Farm Golf Course, en bana som håller par 72 och en hög och svår standard. Efter en veckas hårdkörning med tekniken i Sverige var hon laddad för uppgiften

- Jag valde att ta vägen via Sverige efter Majorn i Frankrike och träning med min tränare. Tyvärr han jag inte med någon sväng hem till Enköping denna gång, berättar Madelene.

Annons

I säsongens sista Major i Frankrike så gick det upp och ned för Madelene men avslutningen var grymt bra och det tog hon med sig ut på första rundan.

- Ja, det var i det stora hela ingen bra tävling men avslutningen gav bra energi och tro på spelet. Och det fick jag med mig in i den här tävlingen och vill ha med mig vidare in i en liten tour i Asien (Sydkorea, Taiwan, Malaysia, Japan och Kina) innan den avslutande finaltävlingen i Florida, avslutar Madelene.

Madelene gick ut stabilt på dem första nio hålen. Hon vänder hemåt med -3 efter tre birdies och sex par. Hemvändan är lika stabil och hon stannar på 68 slag (-4) vilket ger en 7:e plats efter första rundan, tre slag efter ledarduon Jodi Ewart Shadoff & Broke M. Hendersen på 65 slag (-7).

Övriga svenskor:Pernilla Lindberg -3, Caroline Hedwall +2, Dani Holmqvist +3.

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064