top
logga

Länkar golf

Annons
Annons
Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Sagström fortsatt med i toppen på LPGA!
Söndag 18 juni 2017 11:05


Foto: Privat

Madelene Sagström gjorde en ny kanonrunda i LPGA tävlingen meijer LPGA Calssic under lördagen då hon gick runt på 66 slag (-3) och är på totalt en delad elfteplats med -10 på Calssic på Blythefield CC inför sista dagen.

Sagström fick en sur inledning på rundan då han startade med att göra en bogey, men det skulle också bli den enda. På denna runda har arrangören gjort om hål 5 från en par 5:a till en par 3:a vilket gjorde dagens bana till par 69 och inte par 71 som tidigare.

Sagström får omgående tag i spelet igen och gör ett par på hål 2 och sedan kommer två riktigt bra birdies som gör att hon fortsatt hänger med i toppen av tävlingen. Fem raka par blir det innan det vänder hemåt igen.

Efter ett inledande par på hål 10:e kommer en ny bra birdie och nu är det flyt i spelet. Det skramlar i bra par efter par innan Sagström rullar i ytterligare en birdie på 17:e hålet och avslutar med ett par. -3 för dagen och sammanlagt -10 gör att hon har bra kontakt med toppen. Leder gör Lexi Thompson på -15 och till pallen är det 4 slag.

Annons

Övriga svenskor missade cutten: Dani Holmqvist, Caroline Hedwall och Pernilla Lindberg.

Se höjdpunkter från tredje dagen >>>


 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064