top
logga

Länkar friidrott

Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Framgång på SM ger mersmak!
Onsdag 30 augusti 2017 07:00


Marlene Lindström 6:a på SM i spjut.                                                                                                                    Foto: IFK Lidingö
 

Enköpingstjejen Marlene Lindström tävlandes för IFK Lidingö stod för en imponerande prestation på SM där hon satte årsbästa med 46,82 meter.

- Ja, det gick ju bra på SM. Jättekul att vara tillbaka på den arenan och SM är en tävling som man verkligen blir inspirerad av.

Marlene är kanske mer känd i stan för sin handboll men hon är också bevisligen även en mycket bra spjutkastare med ett personligt rekord på 54,35m (2010)! Du har varit borta ett tag från spjutkastningen pga. Skador mm… Vad gjorde att du tog beslutet att vara med på SM?

- Inför den här sommaren var mitt mål att kasta på lag-SM och när jag då märkte att kroppen klarade av kastning igen så bestämde jag mig för att tävla på och se vart det skulle leda!

Annons 

Hur ser du på ditt kastande i SM och vad tror du om framtiden?

- Ville helst ha kastat lite längre för att delta på SM, men är verkligen glad att jag ändå tog chansen och deltog! Jag är Jättenöjd med min placering och att jag kastar årsbästa. Nu är jag verkligen taggad för att satsa vidare mot nästa sommar och då hoppas jag att jag kan ta mig tillbaka till gammal form, avslutar Marlene.


Vann SM gjorde Sofi Flink (Västerås) på 58,29 meter.

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064