top
logga

Länkar fotboll

Annons
Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Håbo FF starkast i derbyt!
Torsdag 05 oktober 2017 08:24


Foto: Kent Lundqvist

Höstkvalet startade med ett derby på Enavallen där Enköpings SK U19 tog emot Håbo FF som vann med 1-0 (1-0).

– Har väl svårt att sätta fingret på varför dem vann just idag, förutom att dem är enda laget som gör mål, berättar ESK tränaren Andreas Schenning.

Det blir mycket HFF från start och det är också gästerna som tar ledningen i den 9:e matchminuten då Moonga Simba gör 0-1. Det är sedan även bud på 0-2, HFF tilldöms en straff i den första halvleken men den går över och 0-1 står sig in i halvtid.

– Det är ingen jättebra fotbollsmatch med någon kvalité, mer kamp och chans. Det har väl sin charm det också, menar Schenning.

Hemmalagets ESK försöker och jobbar för att få till det i matchen men det är uppenbart att det saknas något. HFF spelar dock ut och är laget som fortsatt skapar chanserna, men 0-1 står sig.

– Kan bara gå till mig själv och titta oss i backspegeln i det stora varför vi inte kan få med oss resultat och prestation är för att vi har haft för dålig daglig verksamhet egentligen sedan i slutet på Mars.

Vad beror det på?

– Om det beror på mig som ledare eller grabbarnas engagemang kan jag inte svara på. Det blir ju svårt att bara trycka på knappen när det helt plötsligt gäller resultat, där skall ändå grabbarna ha beröm för dagens insats. Dem visar ett jävla hjärta och försöker matchen igenom, det gör nog att vi kommer kunna få med oss resultat i den här kvalgruppen ändå! Bara att gratulera Håbo som totalt har 3-0 på oss i år, avslutar Schenning.


Annons

Enköpings SK – Håbo FF 0-1 (0-1)

Målskytt HFF: Moonga Simba.

Se resultat & hela kvalserien här >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064