top
logga

Länkar fotboll

Annons
Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Tuff uppgift på Björkvallen!
Lördag 12 augusti 2017 07:00


Foto: Lasse Andersson
 

Idag ställs Håbo FF mot FC Gute i herrtvåan hemma på Björkvallen och det kommer krävas en fullträff för att kunna ta poäng.

Tabellfyran FC Gute kommer på besök till Björkvallen och det är ett formstarkt lag. I förra omgången körde gotlänningarna över Strömsberg med hela 6-0 och har fem raka matcher utan förlust.

Inför säsongen talade gästernas tränare – Jens Wedeborg om att laget skulle landa topp 3. Han var mycket glad åt att han fått ”hem” Marcus Nobell och det är ju lätt att förstå då han på 16 omgångar svarat för 12 mål. Att det kommer bli full fart och gladfotboll råder ingen tvekan, Gute har så här långt gjort hela 40 mål!

HFF som fortsatt ligger under degraderingsstrecket behöver poäng i jakten på ett nytt kontrakt men idag skulle det vara en stor överraskning om lyckades, men historiskt så är man ingen önskemotståndare för Gute. Förra säsongen lyckades laget ta 4 av sex möjliga poäng och vann hemma med hela 5-0! I det första mötet denna säsong pressade HFF Gute men föll tillslut med 2-4 efter ett sent avgörande.

- Kommer bli en väldigt tuff match mot ett formstarkt Gute! Vi måste ha en väldigt bra dag samt ha lite marginaler med oss för att ta poäng. Men vi har några nycklar vi hoppas kunna trycka på och så får vi se vad vi får för utdelning på de, berättar tränare Eric Rode Olsen.

Hur ser laget ut idag?

- De som saknas är Charles Simba som jobbar och har känningar i ett knä och eventuellt målvakts Oscar Jonsson, som olyckligt skada sig i Djurgårdens senaste U21-match. Svar på det har bi närmare matchstart, avslutar Eric.

Annons 


Håbo FF vs FC Gute 14:00 på Björkvallen


Övriga matcher & aktuell tabell >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064