top
logga

Länkar fotboll

Annons
Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Kryss för ESK Dam.
Lördag 17 juni 2017 19:59


Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK fick med sig en poäng borta mot tabelljumbon 
Ornäs GoIF i damernas div.1 efter att ha kvitterat till 1-1 i den 73:e matchminuten genom Maria Hagman.

- Jag och laget är besvikna såklart med tanke på det stora spelövertag vi har, men samtidigt så får vi vara glada åt poängen med tanke på hur matchen utvecklade sig, berättar tränare Lovisa Delby.

ESK hade mycket boll och förde spelet i den första halvleken mot ett hemmalag som låg lågt och spelade långt. Trots det stora övertaget så var det 0-0 i halvlek. Smolk i bägaren också att Julia Lindström tvingades utgå i den 42:a minuten med skada (knä).

- Vi klarar inte riktigt att hantera det stora övertag som vi har, vi dras med i deras tempo och blir alldeles för passiva i vårt uppträdande i alla moment, vi har för dålig energi i spelet.

I den andra halvleken var det fortsatt ESK som förde matchen och spelet men det var hemmalaget Ornös som kunde ta ledningen med 1-0 på straff.

- Olyckligt kan man säga, Kaisa Nilsson räddar och får en smäll i huvudet och ligger kvar, det blir lite kalabalik i situationen och en liggande Clara Lindevall får bollen på handen och det blir straff.

Nu tände ESK till och det efterlysa energipåslaget som var så önskvärt redan från start kickade in och
  jakten på en kvittering kunde börja. Den skulle komma i den 73:e minuten då Maria Hagman slår ett hårt inlägg som tar på en försvarare och byter riktning in i mål till 1-1 vilket stod sig matchen ut.

- Skönt att vi kan svara upp under den sista halvtimmen och lyfta oss till den nivå vi skall vara på i en sådan här match. Jag vill tillskriva det ovana att föra en match som denna där vi faktiskt är överlägsna, summerar Delby som ger extra beröm till ytterbackarna Maria Hagman och Clara Lindevall.

Annons 

Ornäs GoIF - Enköpings SK 1-1 (0-0)

Målskytt ESK: Maria Hagman.

Övriga resultat och Tabell >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064