top
logga

Länkar fotboll

Annons
Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Vinst ett måste för ESK!
Lördag 17 juni 2017 07:15


Det lär bli tight om godsakerna på Enavallen när ESK tar emot Österåker i herrtrean.                                     Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK tar idag emot nykomlingen IFK Österåker hemma på Enavallen i herrtrean och en vinst är ett måste om man vill hänga på i toppen av tabellen.

ESK som trots vinst senast borta mot Riala har fortsatt problem att hitta rätt i spelet. Idag har man lite av en vinna eller försvinna match hemma mot Österåker framför sig i frågan att vara eller inte vara med i toppen av herrarnas div.3, och då kommer spelet på en hög nivå med största säkerhet att behövas för en vinst.

- Ja det är en otroligt viktig match. Vinner vi matchen så har vi häng på toppen, medger ESK spelaren Pontus Lundén

Det är samma utgångsläge för båda lagen som har spelat in 15 poäng och är 4 poäng bakom Sala som har kvalplatsen och 7 poäng bakom Täby som leder (en match mer spelad) och innehar direktplatsen till div.2.

- Österåker har imponerat och tagit mer poäng än vad jag trodde dem skulle göra som nykomlingar. Själva så måste vi spela en bättre fotboll än vad vi gjort dem senaste matcherna för att ha en chans på vinst. Löpstyrka har vi men själva fotbollen måste bli bättre, avslutar Lundén.

Nykomlingen Österåker som inledde säsongen starkt och var obesegrade efter 4 omgångar med vinst över bla. Märsta och Sala har efter det tappat betänkligt. På de fem senast omgångarna har man bara vunnit en match, borta mot Vaksala och senast tog man stryk hemma mot Heby med 1-2. Stort frågetecken med andra ord för formen även hos gästerna.

Annons 

Enköpings SK – IFK Österåker 14:00 på Enavallen


Övriga matcher & tabell >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064