top
logga

Länkar fotboll

Annons
Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Ödesmatch på Björkvallen.
Söndag 18 juni 2017 06:45


Det förväntas bli en riktig kamp om poäng idag när HFF tar emot BKV Norrtälje på Björkvallen.                   Foto: Kent Lundqvist

Håbo FF spelar idag lite av en ödesmatch hemma på Björkvallen mot BKV Norrtälje där man har chansen att få kontakt i herrtvåan.

- Ja, härligt! Dagen D är här igen. Samla styrkorna och göra en planerad och bra landstigning. Norrtälje är ett klurigt lag som inte alls fått det att stämma i år. Att de skulle vara svagare än förra året är inte förvånande men att de skulle ha såhär få poäng är färre än jag hade trott. Men det kommer bli en spännande och härlig match, säger tränare Eric Rode Olsen.

Spelare är tillbaka i träning vilket ökar konkurrensen.

- Vi haft en fin träningsvecka tycker jag, bra fart och även diskuterat en del kring hur vi ska agera i olika situationer. Fått tillbaka några efter sjukdomar vilket bidrar till en ökad konkurrens på träningar, vilket är hälsosamt!

Hur ser laget ut idag?

- Viktor Göransson, Rasmus Arousell och Jesper Thanger kommer in i truppen från senast. Tyvärr så har Jens Hägg åkt på sjukdom och måste vila. Sedan har vi ett riktigt tungt avbräck i att vår lagkapten Heradi ”Hirre” Simba inte kan delta. Det avspeglar sig såklart på fler plan än bara det fotbollsmässiga. Men det finns gott om individer som kan kliva fram och ta ansvar, så nu är det dags att göra det också, avslutar Eric.

BKV är en poäng före HFF inför mötet idag. Senast i serien så föll dem hemma mot GUSK med 0-3 men har också hunnit med att spela Svenska Cupen i onsdags där dem föll med 0-5 i första omgången hemma mot Sollentuna FF.

Annons 

Håbo FF – BKV Norrtälje 16:00 på BJörkvallen

Övriga matcher och Tabell >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064