top
logga

Länkar fotboll

Annons
Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

Förväntansfull avslutning på vårsäsongen.
Lördag 17 juni 2017 06:45


Foto: Kent Lundqvist

Efter ett par riktigt tuffa matcher har nu Enköpings SK två matcher kvar av vårsäsongen och förväntningarna på poäng är stora, idag väntar tabelljumbon Ornäs BK på bortaplan.

- Det är matcher som de två kommande som är de riktigt svåra. Matcher då både vi spelare, ledare och ni journalister hoppas, tror och förväntar sig 3 poäng. Alltid lättare att slå i underläge, man har allt att vinna och kan gå ut fullt avslappnade, menar tränare Lovisa Delby.

Det har varit fortsatt jobb med det offensiva uppbyggnadsspelet i veckan.

- Vi har arbetat en hel del med vår speluppbyggnad och vårt arbetssätt i anfallsspelet den gångna veckan. Vi vill skapa större variation med långa och korta passningar och vara noggranna med att ha bollen kvar inom laget under en längre tid. Spelarna har själva uttryckt att de måste spela enklare och säkrare för att inte riskera snabba energikrävande omställningar.

Östberg & Fjellman fortsatt på frånvarolistan.

- Vi har som tidigare helg både Frida Östberg och Maria Fjellman borta vilket får andra spelare att kliva fram istället! Vi visade tydligt i matchen mot Ljusdal att vi har en stor och bred trupp som kan vara med och fightas rejält!

Hårt arbete kommer krävas för seger.

- Vi behöver som sagt bli än tryggare med längre anfall och fylla på med mycket folk för att få fler delaktiga under större del av matchen. Detta kommer att spara våra krafter och göra att vi orkar betydligt längre även i andra halvlek. Det kommer att krävas ett hårt arbete och en otrolig inställning av samtliga spelare under morgondagens match. Vi vet att Ornäs börjar bli rejält sugna på 3 poäng, avslutar Delby.

Hemmalagets tränare - Torbjörn Westerloui är tydlig med vad laget vill med sin verksamhet i Ornäs.

- Vi vill fortsätta utvecklas i fotbollens alla skeden. Vi vill spela in nya unga förmågor för att på längre sikt skapa en miljö där spelare utvecklas till elitspelare.
 

Ornäs har förstärk sin trupp nyligen med Linnéa Gustafsson som följer efter sin yngre syster och målvakten Loise som anslöt redan i maj från div.3 laget Smedjebacken, där hon varit målskytt. Hon fick dryga halvtimmen i speltid senast borta i 2-3 förlusten mot Gideonsberg.

Annons 

Ornäs GoIF vs Enköpings SK 13:00 på Ornäs IP


Övriga matcher och Tabell >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064