top
logga

Länkar fotboll

Annons
Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

From har slagit sig in i Elitettan!
Onsdag 14 juni 2017 06:42


Sofia From har förflyttat sig från en oskolad ytterback till en elitspelare i BK 30. Foto: Privat

Sofia From vågade och tog chansen att spela på en högre nivå och nu är hon bofast i startelvan i Elitettan med Västerås laget BK 30.

Jag minns när hon tog steget från Fjärdhundra SK till Fanna BK, då var hon en spelare som var långt ifrån vad hon är idag. Med en envishet och en härlig inställning har hon gjort en resa som imponerar. Då var hon en kantig och oskolad ytterback, idag är hon en mästerlig mittback av rang i Elitettan.

Efter några säsonger med FBK så valde From till denna säsong att ta steget fullt ut som elitspelare och tackade ja till spel med BK 30 i Elitettan och utvecklingen fortsätter.

- Min tid från att jag tog steget över till BK30 fram tills nu har varit riktigt rolig och utvecklande. Klubben och laget är ett underbart gäng och det gick snabbt att komma in i laget som var väldigt välkomnande. Det finns en stor trygghet i laget vilket gör det riktigt roligt att spela fotboll.

Vad är det som du utvecklat mest och bäst?

- Det som jag utvecklat mer ifrån förra året är att läsa spelet snabbare och att vara kvickare i mina tankar och beslut. Det krävs på den här nivån.

Annons 

Vad upplever du som den stora skillnaden på att spela div.1 och Elitettan?

- Skillnaden mellan div.1 och Elitettan är tempot i spelet och kvalitén. Det krävs många snabba beslut på planen och man måste hålla en god kvalité hela tiden, annars straffas man direkt på snabba omställningar vilket också är en av skillnaderna. Därför krävs det alltid att vi håller upp tempot, kvalitén och har en positivitet på träningarna för att ta med det till matcherna. Det tycker jag att vi har och det är riktigt kul med fotboll just nu, avslutar From.

 

 

 

 

Kommentarer  

 
+4 #3 Ramen 2017-06-14 18:41
En tjej med den skallen lyckas alltid!
Citera
 
 
+8 #2 Mats 2017-06-14 07:59
Härligt Sofia jättekul att det går bra för dig!
Citera
 
 
+9 #1 Danne B 2017-06-14 07:15
Härligt From
Fortsätt full fart framåt !
Citera
 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064