top
logga

Länkar fotboll

Annons
Annons
Annons
Samarbetspartners
Annons

ESK i topp för att stanna!
Tisdag 13 juni 2017 07:05


Foto: Kent Lundqvist

Enköpings SK U19 har fått upp ångan och är nu med en match mindre spelad serieledare efter en bra och komfortabel 4-0 (1-0) seger borta mot Bälinge IF.

- Det har tagit lite längre tid en vi räknat med att vara högst upp i tabellen. Nu är vi där för att stanna, det är målet helt klart, berättar tränare Andreas Schenning.

ESK gör ingen jätteinsats, snarare att dem spelar av matchen på ett stabilt sätt och kan även stänga till defensivt. Bälinge har inte en enda målchans under sista 70 minuterna.

Efter ledning med 1-0 i halvtid efter mål av Martin Jansson stänger ESK matchen under de inledande minuterna av den andra halvleken då Johan Eriksson gör 0-2 och Jansson gör 0-3 i den 52:a matchminuten. Med dryga timme spelad av matchen så fastställer Eriksson slutresultatet till 0-4.

- Det är klart att vi måste vara nöjda med det. Vi har en stabil grund just nu, då vi gör okej prestationer och får med oss resultaten, men vi kan även växla upp i de matcher vi behöver. Om jag fick önska mig något inför sista matchen och höstsäsongen är att vi kan vara ännu mer dominanta över 90 minuter och noggrannare i det individuella. Beröm till Fabian Lindgren som gjort två-tre matcher i rad nu på en riktigt bra nivå, summerar Schenning.

Annons 

Bälinge IF – Enköpings SK 0–4 (0-1)

Målskyttar ESK: Martin Jansson 2, Johan Eriksson 2.

Övriga resultat & tabell >>>

 

 

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons

bottom

SMG AB, Fånäsvägen 10, 746 31 Bålsta, Org.nr: 556726-8064